AMB - Spletna trgovina

Switch to desktop Register Login

Splošni pogoji

1. Naročanje

Naši izdelki so Vam na voljo kadarkoli, 24 ur na dan, vse dni v letu.

2. Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v www.amb.si spletni trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen AMB s.p.. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

3. Arhiviranje pogodbe

Sklenjeno naročilo med naročnikom in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja:
AMB Ekerl Milan s.p.
Pot v Dobravo 41
2235 Sveta Trojica v Slovenskih goricah.
Naročila in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po telefonu 031/257-226 ali e-pošti.

4. Varstvo vaših osebnih podatkov

Zagotavljamo, da Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur. Naslov Vaše elektronske pošte bomo uporabljali izključno z Vašim dovoljenjem in Vas samo na Vašo željo obveščali o novostih in akcijah na naši spletni strani. Vašo telefonsko številko bomo uporabili samo za preverjanje naročil, za kar si pridržujemo pravico zaradi morebitnih zlorab.

5. Garancija

Vsak artikel, ki ga kupite pri nas, ima garancijo. Ta velja eno leto od nakupa. Garancija zajema vse napake pri izdelavi in tudi napake v materialu izdelka. Iz garancije so izvzete poškodbe artikla zaradi nepravilne uporabe in normalne obrabe ob redni uporabi. Ker želimo, da boste z našimi izdelki resnično zadovoljni, smo v vsakem trenutku pripravljeni prisluhniti vaši morebitni težavi s katerim od naših artiklov. Lahko nam pošljete elektronsko pošto, ali nas pokličete in dogovorili se bomo.

6. Odstop od pogodbe, vračilo izdelkov in vračilo vplačil

Pred prejemom blaga, vendar najkasneje v 14 dneh od naročila, nas lahko s pisnim sporočilom obvestite, da odstopate od naročila, pri tem pa bomo veseli, če nam navedete razlog za vašo odločitev. Na ta način enostavno prekličete vaše naročilo.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopite, morate blago vrniti v tridesetih dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka na naslov:

AMB Ekerl Milan s.p.
Pot v Dobravo 41
2235 Sveta Trojica v Slovenskih goricah

Vrnitev izdelkov v 14 dnevnem roku po prejemu se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Izdelke morate vrniti nepoškodovane v nespremenjeni količini in v originalni, nepoškodovani embalaži. Poškodovanih izdelkov, izdelkov v spremenjeni količini in izdelkov v neoriginalni ali poškodovani embalaži ni mogoče vrniti. Izdelke je potrebno vrniti kot paketno pošiljko in ne kot pismo. Izdelkom, ki se vračajo, mora biti priložena kopija računa ter v celoti izpolnjen obrazec za vračilo blaga, ki ga kupec prejme v pošiljki z dostavljenim blagom. V kolikor ste že plačali za dostavljeno blago, vam bomo vrnili kupnino in vsa ostala opravljena plačila, ki ste jih opravili zaradi naročila in plačila za vrnjene izdelke nemudoma, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila iz prvega odstavka te točke.

Edini strošek, ki vas v takem primeru bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga, v primeru, da izdelek vrnete v originalni embalaži in nepoškodovan.

V obrazec za vračilo blaga zapišite številko vašega osebnega računa kamor naj se nakaže vrnjeni znesek. V kolikor na obrazcu za vračilo blaga številka vašega osebnega računa ne bo navedena, vam bomo denar vrnili s poštno nakaznico.

 

Če izdelek ne deluje pravilno, ali ne deluje v skladu z vašimi pričakovanji, najprej pokličite našo tehnično službo na telefonsko številko: 031/560-790, kjer vam bodo naši svetovalci lahko pomagali s potrebnimi pojasnili. Na ta način se boste izognili morebitni napačni uporabi izdelka in poškodbam samega izdelka ter morebitnim poškodbam drugih stvari.

Za izdelke, za katere bomo ugotovili, da so bili poškodovani zaradi nepravilne ali neprimerne uporabe, reklamacij ne bomo mogli upoštevati. V kolikor boste želeli tak izdelek po zavrnitvi reklamacije ponovno prevzeti, vam ga bomo poslali ter pri tem zaračunali stroške, povezane z dostavo takega izdelka, lahko pa tak izdelek prevzamete na našem naslovu:

AMB Ekerl Milan s.p.
Pot v Dobravo 41
2235 Sveta Trojica v Slovenskih goricah

Po želji vam blago lahko zamenjamo za drugo ali pa vrnemo denar.

Na gornji naslov ali po e-pošti This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. lahko potrošnik pošlje tudi svoje ugovore, pripombe, zahtevke in izjave.

7. Cene izdelkov

V vseh cenah je DDV že vštet. Cene naročenih izdelkov veljajo na dan Vašega naročila!

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV. Navedene cene veljajo le za nakupe v AMB spletni trgovini in se lahko razlikujejo od cen v prodaji na terenu. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen. Nekatere slike so simbolične, dekorativni material ni vključen v ceno.

8. Rok dobave

Rok dobave za naročeno blago znaša 3 do 15 delovnih dni.

9. Akcija

Vse cene blaga, ki so v akciji določa proizvajalec oz. dobavitelj, ki določa akcijske cene.

Akcijske cene so znižane priporočene prodajne cene za določen odstotek oz. znesek, ki ga določi proizvajalec oz dobavitelj.

10. Način plačila

Naročene artikle lahko plačate po predračunu, ki ga zahtevate v spletni trgovini. Po dogovoru pa je možno plačilo tudi po računu.

11. Zasebnost

Vsak uporabnik naše spletne trgovine vpiše svoje podatke pred oddajo naročila, s katerima se predstavi. Podatki so tajni in znani le uporabniku in prodajalcu.

Podjetje AMB s.p.. se obvezuje, da bo zaščitilo vašo zasebnost.

Obvezujemo se, da bodo podatki ostali v lasti podjetja AMB s.p.. in jih ne bomo posredovali tretji osebi.

12. Varnost

Uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. V te namene uporabljamo 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.
Za varnost je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter za ustrezno programsko in protivirusno zaščito svojega računalnika.

 

Želimo Vam veliko zadovoljstva pri uporabi naših izdelkov.