AMB - Spletna trgovina

Switch to desktop Register Login

Servis in garancija

1. Garancija

Vsak artikel, ki ga kupite pri nas, ima garancijo. Ta velja eno leto od nakupa. Garancija zajema vse napake pri izdelavi in tudi napake v materialu izdelka. Iz garancije so izvzete poškodbe artikla zaradi nepravilne uporabe in normalne obrabe ob redni uporabi. Ker želimo, da boste z našimi izdelki resnično zadovoljni, smo v vsakem trenutku pripravljeni prisluhniti vaši morebitni težavi s katerim od naših artiklov. Lahko nam pošljete elektronsko pošto, ali nas pokličete in dogovorili se bomo.

Pred prejemom blaga, vendar najkasneje v 14 dneh od naročila, nas lahko s pisnim sporočilom obvestite, da odstopate od naročila, pri tem pa bomo veseli, če nam navedete razlog za vašo odločitev. Na ta način enostavno prekličete vaše naročilo.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopite, morate blago vrniti v tridesetih dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka na naslov:

AMB Ekerl Milan s.p.
Pot v Dobravo 41
2235 Sveta Trojica v Slovenskih goricah

Vrnitev izdelkov v 14 dnevnem roku po prejemu se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Izdelke morate vrniti nepoškodovane v nespremenjeni količini in v originalni, nepoškodovani embalaži. Poškodovanih izdelkov, izdelkov v spremenjeni količini in izdelkov v neoriginalni ali poškodovani embalaži ni mogoče vrniti. Izdelke je potrebno vrniti kot paketno pošiljko in ne kot pismo. Izdelkom, ki se vračajo, mora biti priložena kopija računa ter v celoti izpolnjen obrazec za vračilo blaga, ki ga kupec prejme v pošiljki z dostavljenim blagom. V kolikor ste že plačali za dostavljeno blago, vam bomo vrnili kupnino in vsa ostala opravljena plačila, ki ste jih opravili zaradi naročila in plačila za vrnjene izdelke nemudoma, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila iz prvega odstavka te točke.

Edini strošek, ki vas v takem primeru bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga, v primeru, da izdelek vrnete v originalni embalaži in nepoškodovan.

V obrazec za vračilo blaga zapišite številko vašega osebnega računa kamor naj se nakaže vrnjeni znesek. V kolikor na obrazcu za vračilo blaga številka vašega osebnega računa ne bo navedena, vam bomo denar vrnili s poštno nakaznico.

Če izdelek ne deluje pravilno, ali ne deluje v skladu z vašimi pričakovanji, najprej pokličite našo tehnično službo na telefonsko številko: 031/560-790, kjer vam bodo naši svetovalci lahko pomagali s potrebnimi pojasnili. Na ta način se boste izognili morebitni napačni uporabi izdelka in poškodbam samega izdelka ter morebitnim poškodbam drugih stvari.

Za izdelke, za katere bomo ugotovili, da so bili poškodovani zaradi nepravilne ali neprimerne uporabe, reklamacij ne bomo mogli upoštevati. V kolikor boste želeli tak izdelek po zavrnitvi reklamacije ponovno prevzeti, vam ga bomo poslali ter pri tem zaračunali stroške, povezane z dostavo takega izdelka, lahko pa tak izdelek prevzamete na našem naslovu:

AMB Ekerl Milan s.p.
Pot v Dobravo 41
2235 Sveta Trojica v Slovenskih goricah

Po želji vam blago lahko zamenjamo za drugo ali pa vrnemo denar.

Na gornji naslov ali po e-pošti This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. lahko potrošnik pošlje tudi svoje ugovore, pripombe, zahtevke in izjave.