AMB - Spletna trgovina

Switch to desktop Register Login

Pomoč pri nakupu

Artikli v spletni trgovini so razdeljeni na več kategorij. Po izbiri kategorije se prikažejo morebitne pripadajoče podkategorije izdelkov. Po kliku na kategorijo ali podkategorijo, se prikažejo pomanjšane slike izdelkov z njihovo osnovno ceno, dimenzijami ter nazivom. Če je na voljo več izdelkov, kot jih lahko naenkrat prikažemo na zaslonu, se v desnem kotu pod prikazom izdelkov pojavi oznaka strani, na kateri smo in možnost listanja naprej in nazaj. S klikom na napis "dodaj v košarico" izdelek dodamo v košarico v primeru, ko bomo z izbiro izdelkov nadaljevali. S klikom na napis "naroči" pa pridemo na novo okno, v katerem je obrazec za naročilo.

Nakupovalna košarica

Spletna trgovina je zasnovana tako, da omogoča tudi izdelavo informativnega izračuna, kar smo poimenovali "košarica". "Košarica" obiskovalcu omogoči dodajanje artiklov v košarico, ki se po zapustitvi spletne trgovine samodejno izprazni in nakup se NE IZVEDE.

Nakup

Po izvedeni izbiri artiklov, kliknete na tekst "Naročilo", kjer se prične postopek za potrditev naročila. Izberete naslov dostave, naslov izstavitve računa, način plačila in način dostave. Za morebitna vprašanja smo vam na voljo This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na telefonski številki 031 257 226.